Championerna var godast att doppa i grytan

Vi hade en fondue kväll här och det vart en väldigt lyckad och rolig kväll! Fondue var så gott att det var svårt att sluta äta. Vi doppade nötkött, lök och championer. Championerna var lustigt nog godast att doppa i grytan, men det kanske beror också på att jag tycker så mycket om champisar. Vickan tyckte också det var godast medan hennes sambo tyckte löken var bäst att fonduea. Min Roger tyckte att köttet var godast så det är väl en smaksak. Vi hade frityrolja i grytan på hög värme. Det var en rolig upplevelse att äta ur grytan och få göra sin egen mat tillsammans vid köksbordet!:-)
Viktoria sätter fast en köttbit för att doppa i fondue grytan:-)
Sen blev det också min hembakade kladdkaka med smält blockchoklad och hasselnötter. Det var verkligen en hit! Alla älskade den och även jag:-) Mumma! Den kunde dock varit lite mer kladdig i mitten, men jag ska ha den kortare tid i ugnen nästa gång. Men den var supergod ändå!
Vi fick även fina nejlikor av söta syster och hennes Mattias... verkligen fina! Tack ännu en gång :-) Och TACK för en trevlig och rolig kväll! Blev även lite goda drinkar, rosevin och rödvin till maten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: